Ik geef het gewoon weg.

Onmisbare checklist van 53 items voor hoe je team zelfstandig gaat communiceren zodat je niet steeds hoeft in te grijpen. En je dag, je week, je tijd, er anders uit gaat zien.  

Jarenlang heb ik teams bestudeerd en gecoacht. Heb teamervaring in bedrijfsleven en in de krijgsmacht op missies naar Afghanistan. Auteur van het managementboek ”Teams door het vuur, 9 krijgsmachtlessen voor managers”.  Ben gecertificeerd trainer voor bemanningen van verkeersvliegtuigen.

Ik heb nu een supersamenvatting gemaakt uit mijn boeken en uit trainingen voor vliegtuigcrews. Duizenden pagina’s samengevoegd tot ruim 50 interessante bladzijden. Waarmee jij jezelf en je team op hoogte komt en de koers vasthoudt. Je krijgt toegang tot geheime formules waarmee je de samenwerking voorgoed verbetert en met kik en schik aan het werk bent! 

Er zit zeker 2 jaar ofwel meer dan 3000 uur specialistisch werk in deze bundel. En is daarom zeker enkele honderden euro’s waard. Waarom geeft ik dit nu weg? Simpel: Omdat ik zeker weet dat er een paar lezers bij zijn die bij mij een training gaan boeken.

54 bladzijden vol met 53 waardevolle tips en methodes!

Stuur mij die onmisbare checklist ter waarde van minstens honderd euro helemaal gratis!